Visitors Center Modular Building

[CHALLENGE] A Large Lake was in need of environmental remediation. The contractor tasked to work on the cleanup needed a visitors center to education the public on the process.

[SOLUTION] Modular Genius and the contractor built, installed and finished the 960 sq ft modular visitors center building. Recycled building materials were used for the flooring. The exterior matched the geographic landscape.

Visit http://www.modulargenius.com for more case studies!
IMG_0198 copy copy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s