Modular Ranger Station

[CHALLENGE]
The National Park Service was in need of a modular ranger station. However this modular office building was required to architecturally blend in with the natural seashore and wildlife refuge on this pristine barrier island. Additionally, a natural “inviting” appearance and a permanent installation was extremely important for this project.

[SOLUTION]

Modular Genius accomplished these aesthetic challenges by utilizing upgraded Virginia Slate asphalt shingles on the A-frame roof and a natural Cape Cod Gray horizontal vinyl siding with many architectural vinyl accents. Additionally, the building was set above grade on a permanent wood pile foundation and a pad mounted HVAC split-system was utilized. These attributes reinforced the natural “inviting” appearance and permanent application.


					
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s